Nagytakarítás az Ecseri úti metrómegállóban

, Játszóterek, közterek, Önkormányzati választás 2019, Video

Naponta több ezer ember életét keseríti meg, hogy az Ecseri úti metrómegálló környékét elöntötte a mocsok.
A józsef Attila lakótelep lakói évek óta teszik a bejelentéseket az önkormányzathoz, petíciót írnak, kérnek, követelnek.

Nagytakarítás az Ecseri úti metrómegállóban

Naponta több ezer ember életét keseríti meg, hogy az Ecseri úti metrómegálló környékét elöntötte a mocsok.A józsef Attila lakótelep lakói évek óta teszik a bejelentéseket az önkormányzathoz, petíciót írnak, kérnek, követelnek.Hiába.Nincs állandó közterület-felügyeleti jelenlét, nincs állandó rendőrjárőr.A kerület köztisztaságért felelős cége pedig a füle botját sem mozdítja, bármennyi is a panasz. Megteheti, senki sem kéri számon, sőt a vezetője minden évben milliós prémiumot kap a "jó" munkájáért a fideszes haverjaitól.Évente majd' félmilliárd forintot kap a cég a feladata ellátására.Nos, az Ecseri útra ebből nem sok jut.a Magyar Kétfarkú Kutya Párt passzivistáival és a Kulcs a Városhoz, Kulcs a Közélethez Egyesület aktivistáival pár óra alatt látható eredményt tudtunk elérni – legalább a bűz csökkent a környéken.Ha megtiszteltek a bizalmatokkal és polgármesternek választotok, első dolgom lesz nagy teljesítményű közterületi takarítógépek vásárlása a kerületnek.Mert szégyen, ami itt van

Közzétette: Baranyi Krisztina – 2019. július 27., szombat

 

Hiába. Nincs állandó közterület-felügyeleti jelenlét, nincs állandó rendőrjárőr.

A kerület köztisztaságért felelős cége pedig a füle botját sem mozdítja, bármennyi is a panasz.
Megteheti, senki sem kéri számon, sőt a vezetője minden évben milliós prémiumot kap a “jó” munkájáért a fideszes haverjaitól.
Évente majd’ félmilliárd forintot kap a cég a feladata ellátására.
Nos, az Ecseri útra ebből nem sok jut.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt passzivistáival és a Kulcs a Városhoz, Kulcs a Közélethez Egyesület aktivistáival pár óra alatt látható eredményt tudtunk elérni – legalább a bűz csökkent a környéken.

Ha megtiszteltek a bizalmatokkal és polgármesternek választotok, első dolgom lesz nagy teljesítményű közterületi takarítógépek vásárlása a kerületnek.
Mert szégyen, ami itt van!

Korábbi bejegyzések