Hanák Gábor 1. EVK

37 éves vagyok, könyvtáros végzettségem van, egy ferencvárosi székhelyű informatikai cégnél dolgozom. 

Ferencváros 2019-ben egy olyan útra lépett, amelynek továbbvitele elengedhetetlen ahhoz, hogy a kerület még élhetőbbé és emberközelibbé váljon. Ennek biztosítéka egyrészt az, hogy Baranyi Krisztina folytassa polgármesteri munkáját, másrészt pedig egy olyan képviselő-testület segítse, amely partner ebben a munkában. Céljaim ebben a következők:

– a kultúra maradjon szabad – helyben is. Az ezen a területen elindult programok további folytatása és erősítése szükséges. Legyen Ferencváros a művészet szabad kifejezésének központja,

– emberléptékű Belső-Ferencváros. A Ráday utca gyalogosításának folyamatát folytatni kell, hogy az utca olyan közösségi térré váljon, ahol jó időt tölteni,

– zöldfelületek növelése. A klímaváltozás nem fog leállni a következő években sem, így szükséges olyan koncepciók további kidolgozása és kivitelezése, amely a lokális negatív hatásokat csökkenteni tudja.
Amennyiben megtisztelnek bizalmukkal, ezekért a célokért fogok dolgozni. Javaslataikat szívesen várom a https://www.facebook.com/hanakgaborlmp Facebook-oldalon vagy a hanak.gabor@lehetmas.hu email címen.