Mathauser Tünde 11. EVK

35 éve élek a IX. kerületben, a MÁV-Aszódi telepen nőttem fel, és a József Attila-lakótelepen jártam óvodába és általános iskolába, a családom több generáció óta ferencvárosi.

Hiszem, hogy apró lépések vezetnek el a nagy eredményekhez is. 10 éve dolgozom a helyi ügyekben elkötelezetten, Baranyi Krisztinát támogatva a Kulcs Egyesületben és egy ferencvárosi önkormányzati bizottságban is.

Azt gondolom, sokszor csupán egy kis plusz figyelem hiányzik beindítani egy folyamatot, amely következetes és kitartó munkával végül jó megoldáshoz vezethet, és az itt élők közérzetét javíthatja.

Legyen az akár a MÁV telep közvilágítása, a lőtér ügye vagy éppen a Gyáli úti gyalogos-aluljáró aktuális közbiztonsági módosításainak kidolgozása.

Abban hiszek, hogy egy helyi képviselő soha nem egy befejezett listát mutat fel a választóinak, csupán egy feladatgyűjtemény folyamatos megoldásához kér nap mint nap felhatalmazást a szavazóitól, hogy Önökkel, az itt élőkkel együtt vihessük sikerre az ügyeket.

Közös célokkal, egy csapatként, saját otthonunk felelős tagjaiként.

Kérem, keressen az elérhetőségeimen, ossza meg velem észrevételeit, tapasztalatait, és jöjjön el június 9-én vasárnap. Szavazzon rám, és addig is, ha teheti, kapcsolódjon be a munkába, csapatunkba

– mindenkire szükség van!

e-mail: kalcsotundi@gmail.com