Medgyaszai Csaba 12. EVK

26 éve dolgozom köztisztviselőként, és a munkámban kezdetektől fogva szolgáltatóként tekintek magamra. Ügyfeleimmel mindig megegyezésre törekszem. 

Mindeközben elsősorban szociális témákban vállaltam önkéntes feladatokat. Sok éve veszek részt tartósélelmiszer-gyűjtésben az Age of Hope számára. A város másik területén két éven át üzemeltettem nyilvános ételosztódobozt. 

A Covid-járvány alatt rendszeres élelmiszer- és gyógyszerszállítást, valamint az önkormányzat szervezésében maszkok köztéri kiosztását vállaltam.

Ezt a felfogást szeretném érvényesíteni a József Attila Lakótelep déli részének képviselőjeként is.

Megdöbbentett, hogy a lakótelep jelenlegi képviselői rövidtávú hatalmi szempontjaik miatt megakadályozták az Ecseri úti metrófelszín felújítását. 

Támogatom a kerület vezetésének koncepcióját az eredeti tervek megvalósításáról. Különösen fontosnak tartom, hogy a megújított téren nyilvános mosdó is rendelkezésre álljon.  

A hajléktalanokkal kapcsolatos problémákra az itt élőknek megnyugtató, de az érintettek számára is emberséges megoldást szeretnék találni. A hajléktalanság nem lehet bűnügyi kérdés, ugyanakkor a helyhatóságnak tiszta és egészségügyileg is biztonságos köztereket kell biztosítania. 

Ha megválasztanak, akkor olyan szolgáltató leszek, aki egyrészt érzékeny a közösség és a benne élők személyes nehézségeire, másrészt megegyezést alakít ki az érdekellentétek érintettjei között. Nem utolsósorban választói érdekében hatékonyan közlekedik bármilyen hivatali útvesztőben. Munkakörömnek köszönhetően ebben komoly rutinom van.