Mező Tímea 5. EVK

Mező Tímea vagyok, 58 éves gyermekápoló. 13 éve Ferencvárosban dolgozom, gyermek intenzív osztályon. 

Azért jelentkeztem önkormányzati képviselőnek, mert hiszem, hogy a leghatékonyabban közvetlenül az önkormányzati munkában lehet az emberek életkörülményein, életminőségén jobbítani. Hivatásomat is azért választottam, mert magas a szociális érzékenységem; hiszek a közösség összetartó, megtartó erejében. 

Egyik legfontosabb célom, hogy minél több további zöldfelületet hozzunk létre, nemcsak a klímaváltozás hatásainak enyhítésére, hanem közösségteremtő céllal is. Aki virágot ültet, a szomszédjával közösen gondozza, az magáénak érzi. S ami a miénk, arra vigyázunk, akivel gondozzuk, arra figyelünk. Ez az igazi közösségépítés. 

Szakmám miatt amúgy is különösen fontosnak tartom a magas színvonalú egészségügyi ellátás biztosítását. Világos, egyértelmű, hatékony és hozzáférhető betegutak megteremtésében, lakossági szűrések szervezésében, az idősekre, bármilyen okból kiszolgáltatott helyzetben élőkre fordított fokozott figyelem biztosításában szeretnék segíteni. 

Amennyiben megtisztelnek bizalmukkal, a választók számára könnyen elérhető képviselőként átlátható és számon kérhető önkormányzati munkát ígérek.