Szántai Zsombor 6. EVK

Szántai Zsombor vagyok, 27 éves köztisztviselő.

5 éve veszek részt Ferencváros Önkormányzatának munkájában mint a Városgazdálkodási Bizottság tagja. Ezen 5 év során meggyőződtem arról, hogy egy képviselő kitartó, szorgalmas munkával igenis változást érhet el a kerület életében. A nagy beruházásokon túl az apró részletekre is odafigyelő, kitartó képviselői munka az, aminek az eredménye egy igazán otthonos Ferencváros.

Azért jelentkezem önkormányzati képviselőnek, mert az igazgatásnak ez a szintje az, ami a legközelebb van az emberekhez: az itt meghozott döntésekkel közvetlenül tehetjük jobbá a helyiek mindennapjait.

A Sobieski János utca és a Haller utca közötti választókerületben rendezett zöld felületek; biztonságos és tiszta utcák, illetve a helyiek számára elegendő parkolóhely megteremtését szeretném elősegíteni. Fontosnak gondolom, hogy közterületeinknek a helyben élőket kell szolgálniuk. A Haller park és a Kerekerdő park karbantartásának és további fejlesztésének ezért fontos célnak kell lennie a következő években is.

A kerületnek a korlátozott lehetőségei ellenére a lehető legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást kell nyújtania a ferencvárosiaknak. Az egészségünk megőrzése érdekében azért is fogok dolgozni, hogy az önkormányzat támogatásával minden társasházban legyenek kicserélve az ólomból készült, egészségre veszélyes vízvezetékek.

Amennyiben elnyerem a bizalmukat, az önkormányzati képviselői munkámat úgy fogom végezni, hogy minden lakó számára elérhető leszek.